Siirry pääsisältöön

MALMIN LENTOASEMA PITÄÄ SÄILYTTÄÄ TÄRKEÄNÄ KOULUTUSKENTTÄNÄ

Malmin lentoasema on tärkeä koulutuskenttä. Jos se rakennetaan asuntopelloksi, niin lentokoulutuksen kustannukset ja ympäristöhaitat kasvavat ja lentokoulutus vaikeutuu.


Tästä linkistä voit katsoa, mistä on kyse:  http://www.maf.fi/Itse kannatan ehdottomasti Malmin lentoaseman säilyttämistä. Sen lisäksi, että se on korvaamaton koulutuskenttä, sen kulttuurihistoriallinen arvo on kiistämätön ja sen merkitys toisena pääkaupunkiseudun lentokenttänä on ainoalaatuinen.


Terho Nikulainen
kirjamies
Äänestysnumero: 213
Suomen Kristillisdemokraatit
Helsingin piiri


Jos haluat, niin
tue vaalityötäni
Yhdistyksen nimi: KD:n Helsingin piiri
Tilinumero: FI37 5541 2820 0206 84
Viitenumero tai viesti: 1041

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"Kiinteistöyhtiön hallitus toteutti antikvariaatin teloituksen kokouksessaan 30.11.2017 eli talvisodan 78. muistopäivänä.".

"Kiinteistöyhtiön hallitus toteutti antikvariaatin teloituksen kokouksessaan 30.11.2017 eli talvisodan 78. muistopäivänä. Kulttuurivihamielisyyden ja ylimielisyyden osoitus [Helsingin] kaupungin virkamiehiltä."
Alueen merkittävin antikvariaatti sulki lopullisesti ovensa sunnuntaina 10.12.
On valitettavaa, että perinteikäs Senaatintorin Antikvariaatti joutuu lopettamaan toimintansa vuokrankorotuksen vuoksi. Asiasta on uutisoinut mm. Kansan Uutiset verkkosivuillaan 8.12.2017:”Vuokrankorotus oli liikaa – vuonna 1985 perustettu Senaatintorin Antikvariaatti lopettaa sunnuntaina Seppo Hiltusen työtä jatkanut Terho Nikulainen sanoo Torikortteleiden luonteen muuttuvan nyt totaalisesti.”Kai Hirvasnoro 8.12.2017/Kansan Uutiset
1.1.2018 vuokrankorotuksesta on todettava, että liikkeen edellinen omistaja Hiltunen olisi myös lopettanut myymälänsä, jos vuokraa olisi korotettu yhtä paljon kuin uutinen mainitsee Helsingin kaupungin korottavan Senaatintorin antikvariaatin vuokraa ja hän olisi väl…