Siirry pääsisältöön

MALMIN LENTOASEMA PITÄÄ SÄILYTTÄÄ TÄRKEÄNÄ KOULUTUSKENTTÄNÄ

Malmin lentoasema on tärkeä koulutuskenttä. Jos se rakennetaan asuntopelloksi, niin lentokoulutuksen kustannukset ja ympäristöhaitat kasvavat ja lentokoulutus vaikeutuu.


Tästä linkistä voit katsoa, mistä on kyse:  http://www.maf.fi/Itse kannatan ehdottomasti Malmin lentoaseman säilyttämistä. Sen lisäksi, että se on korvaamaton koulutuskenttä, sen kulttuurihistoriallinen arvo on kiistämätön ja sen merkitys toisena pääkaupunkiseudun lentokenttänä on ainoalaatuinen.


Terho Nikulainen
kirjamies
Äänestysnumero: 213
Suomen Kristillisdemokraatit
Helsingin piiri


Jos haluat, niin
tue vaalityötäni
Yhdistyksen nimi: KD:n Helsingin piiri
Tilinumero: FI37 5541 2820 0206 84
Viitenumero tai viesti: 1041

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"Maakunta ja sote-kokonaisuus ei parane virheet hyväksyen!"

Soten taustalla runnotaan heikennyksiä luonnon- ja ympäristönsuojeluun. Tälle asialle on jäänyt mediassa kirpuntila. Sote on vienyt kaiken huomiomme. Oikea troijalainen!

Maakuntauudistuksen ja perustettavan Luova-viraston mukana on tulossa selvä vesitys ympäristönsuojeluun, ns. normin purkuna. Tästä eivät ole huolestuneet vain viherpipertäjät ja oppositiopoliitikot, vaan myös oikeusoppineet.
Julkisuudessa ministerit ovat esitelleet aluehallintovirastoihin kertyneet lupahakemuspinot, päätösten pitkät odotusajat ja sitten vielä päätöksistä valittavat ely-keskukset. Meille on piirretty kuva, jossa ely-keskukset vain haittaavat yrittäjiä.
Ely-keskusten lakisääteinen tehtävä on valvoa ympäristön yleistä etua. Ne ovat kaikkien kansalaisten jasuomalaisen luonnon asialla, mutta varsin varoen, virkamiesmäisesti. Päätöksissä olevista selkeistä virheistä ja laittomuuksista ely-keskuksen on siis virkansa puolesta valitettava.
Oikeusvaltiossa laillisuusvartija on oltava myös lupaviranomaisella. Täm…